Vicsi Gabriella Andrea

Szemezgetés az életem és a családom történetéből

Friss topikok

  • Talalo: Kedves "Gabriella"! Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus le... (2011.05.02. 00:59) Magyarázat helyett
  • Viki: Kedves Gabi!? Én emlékszem egy nagyon kedves lányra ,akkor már asszonyra.Ott voltam az esküvőtökö... (2008.09.17. 17:56) Nevetséges?
  • nincsblogom: Írd le ide, hogy Vicsi Gabriella él, és nem hunyt el pár éve! Írd le, hogy te nem a volt férje va... (2008.07.17. 20:47) bemelegítés
  • nincsblogom: Kedves Hito Hiraga! Nem érted jól. Gabi már nem él, és igen elköltözött a másvilágba. (2008.07.17. 05:43) A pokol tornáca
  • Vidor: Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene! (2008.06.01. 19:42) de hogy jön ide a politika?

Linkblog

minden kezdet nehéz

2008.02.28. 10:17 | vicsigabi | Szólj hozzá!

Szóval elindult a háború. Anyám állandóan elállította a fűtést, mondván spórol a férjem pénzével, és a gyerekek 16 fokban dideregtek otthon. Felbontotta a postát, és amit úgy gondolt, az ott hagyta a konyhaasztalon, hogy a férjem is megtalálhassa - tipikusan a csekkeket. Az öcsém közben - mint alkalmazott az önkormányzatnál - elintézte az örökösödést, mondván hogy nincs semmi örökölhető. Ami nyilvánvaló hazugság volt.

Azt kell mondjam, tulajdonképpen rendes volt az öcsémtől, hogy csak nyáron indított frontális támadást, legalább a tanévet befejezhették viszonylagos nyugalomban a gyerekek. Amikor a gyerekek elmentek nyaralni, akkor egyszer az anyám behívta a férjemet, és beszélgettek (2002 novembere óta ez volt a negyedik alkalom). Mondjuk nagy társalgás nem volt, mert egyszerűen csak közölte, hogy a férjem mehet, ahová akar, az öcsém beköltözik a lakásba. Jó nem? A férjem csak annyit válaszolt, hogy nem lesz ez így jó, ebből bíróság meg per lesz, és az anyám el fogja veszteni a házát. Ekkor kicserélte a zárat a lakásban, és persze kezdett ügyvédet keresni. Az öcsém, mivel a budafoki ház elkelt kénytelen volt beköltözni a saját anyja lakásába - ahelyett, hogy beülhetett volna a miénkbe. Innentől kezdve időnként elzárta a vizet, időnként a villanyt és végül lezárta a kertkaput, hogy a férjem a saját lakásának a közelébe se tudjon menni. Ez az állapot nem tartott sokáig, mert az öcsém elhatározta, hogy komplettül kidobja a férjem és a két gyereket a házból. Megjegyzem, a férjem az öcsémmel a bizonyos felosztás után többet nem beszéltek egymással, kivéve azt az egy telefont, amikor az Öcsi megfenyegette a férjem, hogy kidobja őket a házból. Hogy hová mennek, az őket nem érdekelte. Mivel papíron semmi köze nem volt az ingatlanhoz, ezért az alábbi trükköt találta ki: birtokvédelmi eljárást indított a férjem ellen - az anyám, mint tulajdonos. Bizonyítékként meg elővette azt az ősrégi tulajdoni lapot, amin nem szerepel a házassági közös tulajdon.

A bejegyzés trackback címe:

https://vicsigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr73357809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása