Vicsi Gabriella Andrea

Szemezgetés az életem és a családom történetéből

Friss topikok

  • Talalo: Kedves "Gabriella"! Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus le... (2011.05.02. 00:59) Magyarázat helyett
  • Viki: Kedves Gabi!? Én emlékszem egy nagyon kedves lányra ,akkor már asszonyra.Ott voltam az esküvőtökö... (2008.09.17. 17:56) Nevetséges?
  • nincsblogom: Írd le ide, hogy Vicsi Gabriella él, és nem hunyt el pár éve! Írd le, hogy te nem a volt férje va... (2008.07.17. 20:47) bemelegítés
  • nincsblogom: Kedves Hito Hiraga! Nem érted jól. Gabi már nem él, és igen elköltözött a másvilágba. (2008.07.17. 05:43) A pokol tornáca
  • Vidor: Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene! (2008.06.01. 19:42) de hogy jön ide a politika?

Linkblog

A fordulat

2008.03.12. 08:39 | vicsigabi | Szólj hozzá!

Aki azt hiszi, hogy valami lényegi fordulat tud bekövetkezni egy per életében, az téved. Mindössze annyi történt, hogy 2005 májusában tiszteletét tette az igazságügyi szakértő, aki a perben felhalmozott adatok alapján megpróbálta felmérni az ingatlant, illetve válaszolni a felmerült kérdésekre. Az, hogy a szakértő mennyire szemét munkát végzett már önmagában is megér egy bejegyzést, de most inkább lássuk, hogy miféle fordulatot is hozott a képbe az úr!

Mindössze annyi történt, hogy a férjem végre újra bejutott a saját lakásába - hiszen kötelező volt a részvétel számára. Bár az öcsémék megpróbálták megakadályozni, de nem sikerült nekik. Az ok pedig szinte azonnal kiderült: az öcsémék nemcsak hogy a férjemet nem engedték oda a saját ingóságaihoz, hanem kiadták a lakását vadidegeneknek! Úgy félig bebútorozva. A bútorok másik fele meg eltűnt, mint szürke szamár a ködben (műszaki cikkek sehol). És persze volt egy szoba (történetesen az, amit a szakértőnek fel kellett volna mérnie, mert mi ketten építettük a férjemmel), ahová bemenni sem lehetett, mert nem nyílt az ajtaja.

A bejegyzés trackback címe:

https://vicsigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr75377362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása