Vicsi Gabriella Andrea

Szemezgetés az életem és a családom történetéből

Friss topikok

  • Talalo: Kedves "Gabriella"! Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus le... (2011.05.02. 00:59) Magyarázat helyett
  • Viki: Kedves Gabi!? Én emlékszem egy nagyon kedves lányra ,akkor már asszonyra.Ott voltam az esküvőtökö... (2008.09.17. 17:56) Nevetséges?
  • nincsblogom: Írd le ide, hogy Vicsi Gabriella él, és nem hunyt el pár éve! Írd le, hogy te nem a volt férje va... (2008.07.17. 20:47) bemelegítés
  • nincsblogom: Kedves Hito Hiraga! Nem érted jól. Gabi már nem él, és igen elköltözött a másvilágba. (2008.07.17. 05:43) A pokol tornáca
  • Vidor: Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene! (2008.06.01. 19:42) de hogy jön ide a politika?

Linkblog

A büntető per

2008.03.13. 10:03 | vicsigabi | Szólj hozzá!

Vajon meddig fajulhatnak még a dolgok?

A btk. szerint az, aki más (rábízott) vagyonát, értéktárgyait, esetleg ingóságait annak tudta és beleegyezése nélkül harmadik személy részére átadja (használat céljából) az sikkasztást követ el. Aki eladja más tulajdonát, az általában ugyebár "csak" lop.

Az anyám nem volt abban a helyzetben, hogy egyedül átrendezze a lakást, megszervezze a kiadást, ebben nyilvánvalóan segítségre (és pénzre) volt szüksége. Vajon ki segített neki, ha nem a saját fia, aki akkor még éppen bűnmegelőzési tanácsadó volt az önkormányzatnál.

Így hát tekintettel arra, hogy a 2005-ben megtartott felmérés során kiderült, hogy a család ingóságait vadidegenek használják (már ami egyáltalán fellelhető belőle) a férjem büntető feljelentést tett sikkasztás és lopás gyanúja miatt a sógora és az anyósa ellen.

Ekkor már az Öcsi erősen készülődött a polgármesteri székben, úgyhogy a dolog jelentett némi kellemetlenséget neki. Első körben rávette az anyját, hogy vigye el a balhét - aki ezt a rendőrségi meghallgatások alkalmával többször is elmondta: mindenért ő a felelős, a kis fiacskájának semmi köze hozzá. De az ügyvéd - dr. Vidoven Árpád -, viszont sokkal hatékonyabb módszert talált ki, amivel egy ilyen piszlicsáré ügyet könnyedén el lehet sikálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vicsigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr61378977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása