Vicsi Gabriella Andrea

Szemezgetés az életem és a családom történetéből

Friss topikok

  • Talalo: Kedves "Gabriella"! Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus le... (2011.05.02. 00:59) Magyarázat helyett
  • Viki: Kedves Gabi!? Én emlékszem egy nagyon kedves lányra ,akkor már asszonyra.Ott voltam az esküvőtökö... (2008.09.17. 17:56) Nevetséges?
  • nincsblogom: Írd le ide, hogy Vicsi Gabriella él, és nem hunyt el pár éve! Írd le, hogy te nem a volt férje va... (2008.07.17. 20:47) bemelegítés
  • nincsblogom: Kedves Hito Hiraga! Nem érted jól. Gabi már nem él, és igen elköltözött a másvilágba. (2008.07.17. 05:43) A pokol tornáca
  • Vidor: Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene! (2008.06.01. 19:42) de hogy jön ide a politika?

Linkblog

Magyarázat helyett

2009.12.18. 20:54 | vicsigabi | 3 komment

Az előbbi nyilatkozatot az öcsém a per helyett létrejött megegyezéshez csatolta, mintegy feltételként. A dolog szépséghibája, hogy ő személyesen a polgári perben semmilyen módon nem érintett (jogilag) és így semmilyen feltételt nem szabhatott (volna). Természetesen az ő pénzéről van szó, hiszen anyám sehonnan sem tudott volna előteremteni milliókat. Mindez még a bíró szerint is lényegtelen (aki végig sem hallgatta Vidoven ügyvéd úrnak az említett feltételre vonatkozó megjegyzését azon a bizonyos utolsó tárgyaláson) és nem is szerepelt a végleges (avagy jogerős) ítéletben. A bíró már korábban tudott az oldal létezéséről, hiszen alperes felhívta rá direkt a figyelmét, de nem valószínű, hogy bármikor komolyabban foglalkozott volna vele (vagy akár elolvasta volna).

Másrészről viszont a férjem kapott most egy levelet Vidoven Árpád ügyvéd úrtól, miszerint:

Ügyfelem a napokban szembesült azzal a ténnyel, hogy ez a blog változatlan formában továbbra is elérhető az interneten.

Felszólítom, hogy jelen levelem kézhezvételétől számított 15 napon belül gondoskodjon róla, hogy ez a blog az internetről törlésre kerüljön.

Abban a nem várt esetben, ha jelen levelemben foglalt felszólításnak a megszabott határidőben nem tenne eleget, ügyfelem minden további értesítés, felszólítás nélkül meg fogja tenni Önnel szemben az általa szükségesnek ítélt jogi lépéseket.

Cegléd, 2009. december 17.

Tisztelettel: dr. Vidoven Árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://vicsigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr941607745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismoslék 2010.10.14. 22:21:50

Szerintem patologikus egy halott ember nevében blogot írni.
Az igazságérzetem azt mondja: teljesen felháborító, ami veletek történik, történt, mégis azt tanácsolom: sürgősen engedd el a feleségedet, és kezdj el élni, mert a gyerekeidnek szüksége van az apjukra.
Nem egy harcoló, háborúzó, fejfájós kisgyerekre, hanem apára...

Vanilia 2010.11.20. 14:54:54

Azért akarják eltávolítattni a blogodat a zsicik, mert nekik az az érdekük, hogy ne derüljön ki, hogy mit művelnek velünk szargójokkal. Amelyikünk feladja, annak vége.
Üdv!
Vanilia
www.korruptorszag.blogspot.com
www.vaniliaone.blogspot.com

Talalo 2011.05.02. 00:59:59

Kedves "Gabriella"!

Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus lett, hogy miert is koltozik el az anyuka "Pomaz masik vegebe", ha ennyire torodik a csaladjaval? De csak a legutolso bejegyzes utan elolvasva a hozzaszolasokat, valt bizonyossa szamomra az a bizonyos koltozkodes... Igazan sajnalom.

Ezzel egyutt is tetszettek az irasok. Szerintem vegig egesz jol sikerultek a bejegyzesek. Mindvevig megmaradt egy ilyen misztikus hangulata a blognak, hiszen szerintem a legtobb olvasoban (nem tudom hanyan lehettek) kialakul a gyanu mar valamelyik korai bejegyzesnel.
Ugyanakkor tenyleg egy erdekes etikai kerdes, hogy mi (lenne) a velemenye a tortentekrol, es annak ismertetesi modjarol Gabriellanak.

Nem tartom betegesnek ezt az eljarast. A szisztema jol elviszi a Szuletett felesegek-et, vagy talan valaki latta mar a Dead like me sorozatot, ahol a narrator egy halott lany, aki megsem olyan halott es egyben a foszereplo is...

Es semmikeppen nem betegesebb annal, ahogy a nagyi , es a sogor (nincsblogom?) igyekeztek kisemmizni az unokait, illetve unokahugat-unokaoccset.

A politikai vonalrol nem irnek, csak annyit, hogy arra a bizonyos partra meg soha sem szavaztam, es ahogy kinez jo idonek kell eltelnie, hogy valaha is akar csak elgondolkozzak annak lehetosegen.

Vegezetul erdekelne, hogy mi tortent a csaladdal. A legutobbi bejegyzes is mar 1.5 eves. Azota a mar felnott kislany is kiegyezett talan a papaval.

Boldogabb, es nyugodtabb eletet mindannyiotoknak!
süti beállítások módosítása