Vicsi Gabriella Andrea

Szemezgetés az életem és a családom történetéből

Friss topikok

  • Talalo: Kedves "Gabriella"! Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus le... (2011.05.02. 00:59) Magyarázat helyett
  • Viki: Kedves Gabi!? Én emlékszem egy nagyon kedves lányra ,akkor már asszonyra.Ott voltam az esküvőtökö... (2008.09.17. 17:56) Nevetséges?
  • nincsblogom: Írd le ide, hogy Vicsi Gabriella él, és nem hunyt el pár éve! Írd le, hogy te nem a volt férje va... (2008.07.17. 20:47) bemelegítés
  • nincsblogom: Kedves Hito Hiraga! Nem érted jól. Gabi már nem él, és igen elköltözött a másvilágba. (2008.07.17. 05:43) A pokol tornáca
  • Vidor: Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene! (2008.06.01. 19:42) de hogy jön ide a politika?

Linkblog

A polgári per

2008.03.04. 14:49 | vicsigabi | Szólj hozzá!

Mint említettem volt az öcsém és az anyám módszeresen megpróbálták a férjem és a két gyereket kiutálni a lakásból. Persze amellett, hogy lenyúlták a postát, elzárták időnként a vizet meg a villanyt, használták a telefont, még további ötleteik is voltak. Például el akarták adni az egész ingatlant. Mivel anyám azt hitte, hogy az egész az övé, úgy gondolta, hogy a férjem beleegyezése, sőt tudta nélkül azt csinál vele, amit akar. Az, hogy apám halála után örökség keletkezett sehol nem látszik, letagadható és le is tagadta. Bár ő ezt inkább tényként - és abszolút igazságként - fogta fel. Az öcsém meg nem csak hogy nem világosította föl arról, hogy téved, de még vissza is élt vele. Pontosabban kihasználta, például a birtokvédelmi eljárás során. De most az eladásról akartam írni.

Vagyis: anyám árulta az ingatlant, bár inkább az öcsém volt az, aki intézte ezt is, a férjemet meg teljesen kihagyták belőle. A kizárás (birtokvédelmi eljárás) után pedig gyakorlatilag bármikor eladhatták volna a teljes ingatlant anélkül, hogy a férjem tudna róla. Azt mondanom sem kell, hogy mekkora részt szántak neki belőle. Azt azért elárulom, hogy az anyám közölte: a férjemnek semmit nem hajlandó adni, majd az unokái megkapják a részüket, ha 18 évesek lesznek (bár tudnám, hogy ezt hogyan képzelte megvalósítani!).

Szóval nem maradt más, az eladást is le kellett állítani, és persze a férjem és a gyerekeim szerették volna visszakapni javaikat. Erre más megoldás nem lévén a férjem pert indított a saját anyósa ellen, eredetileg tulajdoni hányad megállapítása ügyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://vicsigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr19365164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása