Vicsi Gabriella Andrea

Szemezgetés az életem és a családom történetéből

Friss topikok

  • Talalo: Kedves "Gabriella"! Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus le... (2011.05.02. 00:59) Magyarázat helyett
  • Viki: Kedves Gabi!? Én emlékszem egy nagyon kedves lányra ,akkor már asszonyra.Ott voltam az esküvőtökö... (2008.09.17. 17:56) Nevetséges?
  • nincsblogom: Írd le ide, hogy Vicsi Gabriella él, és nem hunyt el pár éve! Írd le, hogy te nem a volt férje va... (2008.07.17. 20:47) bemelegítés
  • nincsblogom: Kedves Hito Hiraga! Nem érted jól. Gabi már nem él, és igen elköltözött a másvilágba. (2008.07.17. 05:43) A pokol tornáca
  • Vidor: Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene! (2008.06.01. 19:42) de hogy jön ide a politika?

Linkblog

de hogy jön ide a politika?

2008.02.14. 13:59 | vicsigabi | 1 komment

Ó, az egyszerű. Az öcsém - saját bevallása szerint -politikai pályára lépett. Nem szeretek politizálni, a férjem sem igazán ártja bele magát. De az öcsém teljesen odáig van a pártjával. Tulajdonképpen szerintem tök mindegy, hogy melyik is az, nem szeretném a pártot, illetve a párt tevékenységét semmilyen formában minősíteni. Tény viszont, hogy ha a pártnak ilyen tagjai vannak, akkor az minimum elgondolkoztató. Akit jobban érdekel a téma, az bátran utánanézhet az interneten, biztos megtalálja, mogy mifelénk melyik párt a menő. Hát az öcsém ahhoz csatlakozott.

Van egy ismerősöm, akinek a fiát halálra gázolta egy politikus. Az eset egy igen mellékes és nyugodt utcában történt, ráadásul lassan is ment az autó. Sarok volt, kanyar is volt, fényes nappal is volt, jó idő is volt, a gyerek meg az utcán szaladgált. Az autó első és hátsó kereke is átment a gyereken, aki a helyszínen meghalt. No mindegy, nem akarom tovább részletezni as esetet. A rendőrség kijött, nyomokat rögzített, és tette a dolgát. A szörnyű mégsem ez az egészben, hanem az, hogy a nyomozás adatai elvesztek, vagy hasznavehetetlenek voltak, az egész eljárás elakadt. Kérdésem, hogy vajon ki az, akinek volt gyomra egy ilyen gázolásnál a nyomokat eltüntetni, megmásítani? Arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán kinek állhatott érdekében ilyesmi? Ez a politikus mind a mai napig aktív közszereplő, és ahányszor meglátom a TV-ben, annyiszor elkapcsolok.

Az én öcsém persze messze nem olyan idős és tapasztalt mint az előbb említett kollegája, de jó úton halad. Mondjátok meg, ilyen politikusokra van nekünk szükségünk??

A bejegyzés trackback címe:

https://vicsigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr52339042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidor 2008.06.01. 19:42:12

Érdekelne, hogy melyik volt az a politikus? Szerintem ország-világnak tudni kellene!
süti beállítások módosítása